torsdag 26 mars 2009

Klövsjö nästa

Som att en fjällsemester var nog - Nu drar vi till Klövsjö!
:-)


Veckan har varit fylld med jobb , skola, dagis, slalomträning, omförvandlig av vardagsrum, Grey´s Anatomy, Desperate Housewifes, vofflor samt ev vattkoppor. Det sistnämnda av verkligen svåravläst. Fyra prickar har sonen nedanför naveln - 4 stycken! Kliar som tusan gör dom och självklart har han kliat sönder alla. Vi har inte hunnit se ev blåsor utan mer prickar med prick i. Jag tror mer på att någon elak snöloppa varit framme men skolan tar det säkra för det osäkra och vi vabbar istället.
Men då han inte verkar påverkad i övrigt så har vi efter många om och men ändå beslutat att följa med vänner till fjälls. Vi hoppas på det bästa (dvs att det inte blir mer "vattkoppor" än så här). Om det nu skulle vara vattkoppor så lär vi ha det åter i huset lagom till påsk... det tar nämligen 2-3veckor innan det bryter ut på någon annan - LILLASYSTER. To be continue....


Trevlig helg önskar jag er alla!
(Hanna - Tänk va dagarna går fort! Vi får ses till påsk istället!
Hälsa hem och hoppas du haft en bra vecka i hembygden)

3 kommentarer:

Hanna sa...

Alldeles för fort! Men inte länge kvar till påsk iallafall :) Tack tack, hoppas ni får det härligt i fjällen också!

Sarah sa...

Hej!

Mina barn hade jätte mycket vattkopper och har tyvärr fått fula ärr bildningar i ansiktet för de har pillat på dem. Så hoppas det är vattkopper han har fått och inte får mer det är lite lyx för honom även om de stackars fyra prickarna kliar så man kan bli tokig.

Hoppas ni får trevligt på semestern.
Ha en bra söndag!!

Kram Sarah

Anna sa...

Men det är ju suveränt om dom får det nu... och inte sen när bebben kommer... eller hur?

Kram!