tisdag 7 april 2009

Hellv*#"(/&- Jäv*(/&%¤ Sat*(%¤!!!!!!!!!!!

Vi åker på att köpa en ny vagn!

Jag är så arg och besviken så det är obeskrivligt!
Efter att haft vagnen utlånad i väntan på vår lillknodd nr 3 så fick vi tillbaka den i helgen. Full i mögel!!!!!!!!!!!!!!!!!! *vansinnig!*
Jag har läst lite på nätet och pratat med kunniga och mögel går inte att garanera att det går bort till 100%. Med andra ord: Vagnen är värdelös!
Inte lägger man sitt nyfödda barn i mögelvagn heller?
Detta går inte på låntagarens försäkringen men de kan personligen ställa upp på ersättning på 1000kr. *ååååhhh* Va faan är en tusing i ett köp av ny vagn? En droppe i rymden!

Hade vi inte tänkt skaffa fler barn hade vi sålt vagnen och åtminstoen fått ett par tre tusen kronor då. Men vi valde att ha vagnen kvar till barn nr 3 för att slippa en utfgift på mångtaliga tusenlappar som en ny vagn kostar.

Jag är vansinnig!

1 kommentar:

Sara sa...

Nämen fyyyyy så surt!!! Vad trist när ni lånat ut vagnen. Man förväntar sig ju inte direkt att få tillbaka en mögelvagn. :-(
1000 kr är ju inte direkt att hurra för vad gäller en ny vagn. Kan dock rekommendera att beställa från Tyskland, bra mkt billigare och går relativt fort iaf (eller typ 6 veckor). Vi beställde en Quinny freestyle därifrån, å betalade halva priset å då var ändå frakten inräknad! :-)

Hoppas d ordnar sig vännen.
Tittade på din fina bild i ditt föregående inlägg. Du har en superfin mage, en riktig liten kula! :-) Mysigt.

Kram kram