onsdag 22 april 2009

KAOS !

Nu händer det grejjer hos oss!
I förra veckan tog vi ut oljetanken och nu står det rummet och gapar i väntan på hyllor. Förvaring kan man aldrig få för mycket av.

I går maskerade vi hela vardagsrummet med golvpapp och plast. I morse kom målaren och ska sprutmåla trätaket under förmiddagen. Vardagsrumstaket var det enda taket som återstog att måla och eftersom 40km2 är en väldigt stor yta så har vi, hör och häpna, lejt bort det. Fönsterlisterna som idag är mörkbruna ska jag måla vita (kanske redan ikväll) och furulisterna ska bli vita. Så fort vi har bestämt oss om tapet så ska rummet även tapetseras. Kan det bli bättre?!

Vårat sovrum fick ett nytt golv för ett tag sedan men de tre återstående sovrummen har fortfarande rysligt fula mattor a lá 80-tal. Nu kör vi på i det kaos vi idag bor i och ser till att få det gjort med. Sist ut av de tre rummen blir bebisens rum. Men där behövs lite mer renovering innan det är klart (målning av lister och väggar). Förmodligen blir det ett andrum innan det påbörjas.

Åh, det ska bli så skönt att få det här gjort! Istort sett återstår bara golvbyte i hall och kök därefter (på övervåningen kanske bäst att tillägga). Men det får vi nog ta till hösten. Nu kliar det ju i fingrarna för att få fixa ordning ute.

Och idag lyser solen och förgyller dagen ännu mer.
Jag är LYCKLIG!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Men vad duktiga ni är. Ska bli kul att se hur det blir :)

Sara sa...

Oj vad ni jobbar!!! Vad roligt! Du måste maila bilder sen gumman så man får se hur resultatet blev!!!! KRAAAAM