tisdag 13 januari 2009

Födelsedag närmar sig

Sonens 7-årsdag närmar sig. Eller... det är en månad kvar men det gäller att vara ute i tid. :-)
Hans önskelista är lång och byggs på allt eftersom. Med än det ena än det andra. Tänk om man kunde få hela välden.......
Förmodligen blir det en helg fylld av kalas från fredagkväll till söndagkväll. Med ett avbrott för brorsonens dop mitt i alltihopa. Doppresent måste alltså också införskaffas. En har jag dock redan beställt på nätet :-) Avslöjar inget här för det kan finnas en liten chans att dopbarnets föräldrar läser här.... :-)

Dottern har en himelska massa funderingar och tankar om det här med bebisen. Igår förklarade hon hur vi skulle gå när vi var ute på promenad: Först går du och A (svägerskan)med bebisarna i vagnarna, sedan går pappa och R (min bror) och sist går jag och A. Först mammorna, sedan papporna och sist barna! :-)

Även hur föräldraledigheten ska vara hade hon ett utlägg om: Först är du hemma sedan kan ju du jobba medans pappa är hemma. Som T & I gör. :-)
Jojo.... men hellst vill jag vara ledig resten av livet. Ekorrhjulet snurrar på så bra ändå utan jobb. Ansvar har man ju så det räcker och blir över iallfall. Tack vet jag förr när fruarna var hemma .... tala om guldkant på vardagen. Eller? :-)

Inga kommentarer: